האם מניחים תפילין קודם תפילת שחרית?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב לרבנים...אתם עושים עבודת קודש ואין לכם מושג עד כמה אתם עוזרים לחוזרים בתשובה ובכלל לכל היהודים המאמינים. השאלה שלי היא כאשר בבוקר אני רוצה להתפלל שחרית(אני די חדש בדת)אני מניח תפילין לפני התפילה או אחרי התפילהאו שמניחים תפילין בכל תפילת השחריתוגם עד איזה שעה אפשר להתפלל שחרית

תשובה

שלום וברכה

יש להניח את התפילין, לפני התפילה, ןלהשאר בהם עד לאחר התפילה. שחרית אפשר להתפלל עד 9:30 בערך כעת, ובדיעבד עד חצות - 11:20 לערך. יש להתעדכן בזמנים אלו, מעת לעת, בלוח זמני היום אשר ניתן לרכישה בכל חנות ספרים.

בהצלחה בדרכך בנימין שמואלי