רב שדיבר נגד ברסלב

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ראיתי שהרב כתב תשובה לאיזה אישה אחת שסיפרה שהרב שלה לעג לחסידות ברסלב וה` ירחם ועוד העיז ללעוג לנחל נובע מקור חוכמה הנהר המטהר מכול הכתמים רבנו נחמן מברסלב זכותו הגדולה תגן עלינו וראיתי שהרב אמר וענה על כל העניין לא כפי התקיפות שצריך כי איך אפשר לדבר על צדיקים ולהגיד לשון הרע שכזה ולא לדבר בתקיפות על הדבר הזה זה לא הגיוני שיבוא רב חוזר בתשובה אולי וידבר על צדיק קדוש וזה לא יעביר צמרמורת בגוף ועוד ישמע כאילו הפעולות שהוא עושה הם טובות

תשובה

תודה רבה

לך מוני על שהארת את עיני, ואכן שבתי והגהתי את מה שכתבתי בעניין זה כנדרש.

יישר כח - מנשה ישראל