מה קורה בהפלה לנשמה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כשעושים הפלה מלאכותית מה קורה לנשמה? עשיתי הפלה בעל כורחי בגלל חבר שלי סיפור ארוך אני מתיסרת נלקחתי בכוח שאבו לי את הכוחות האחרונים שנשארו לי

תשובה

שלום וברכה!

נשמה שנטלה מהעולם קודם זמנה, צריכה לרדת שוב, כי עדיין לא תקנה את מה שאמורה היתה לעשות , ואם כי, הפלה היא עון חמור מאוד, מ"מ אין לך דבר שעומד בפני התשובה, וע"י התשובה, מתתקנת ג"כ הנשמה האומללה של העובר, שנרצחה על לא עול בכפה, וע"י התשובה תחזור הנשמה אל מקומה וטוב לה ולך.

והתשובה היא, בחרטה גמורה על העבר מעומק הלב, וקבלה גמורה לעתיד, שלא לשוב לחטא זה עוד, בכל מצב, והעיקר להישמר מלהגיע למצב זה, והיינו לשמור על טהרת בת ישראל, ולהישמר מכל משמר מקשר גופני עם גבר זר, ומשתקבלי על עצמך את כל הנ"ל באמת, הקב"ה יסלח לך על הכל, והרי את טהורה ונקיה מכל העבר, ואין לך לדאוג כלום.

חזקי ואמצי! בנימין שמואלי