זוגיות

גבר נשוי העובד עם נשים

  • ט"ז טבת התשע"ט

שאלה

בעלי עובד בעבודה שבה יש גברים ונשים. האחראית עליו היא מנהלת שלא שומרת תורה ומצוות וגם מבחינת צניעות היא לא מקפידה. לעיתים הם צריכים לשוחח לבד במשרד. האם ישנה בעיה מבחינת ההלכה? ומה ניתן לעשות במידה וזה מפריע לי?

תשובה

שלום וברכה

אם הוא שומר על הלכות הייחוד אין מקום לחשש.

בעניין מה שמפריע לך. אם בעלך ירא שמים ואינו חשוד חלילה. הרי שמה שהכי חשוב זה לחזק את הדימוי העצמי שלך ולדעת בליבך שאת אשה טובה יפה ומוצלחת ואהובה על בעלך מאוד ואין מי שיכול לתפוס את מקומך.  הקנאה נגרמת מכך שאת לא מספיק מעריכה את עצמך ואינך בטוחה דייך בכך שאת ראויה להיות האחת והיחידה שאף אחת לא יכולה לתפוס את מקומה כלל.

בהצלחה רבה,