זוגיות

גבר שלא מתייחס

  • כ"א כסלו התשע"ט

שאלה

שלום הרב , יש לי תופעה בזוגיות של ימים שבעלי לא מתייחס אלי בכלל .. ישן עד מאוחר מאוד , אחרי זה הולך לעבודה .. אני הולכת לישון מוקדם כי אני עובדת מוקדם ויוצא מצב שחוץ מכמה הודעות במשך היום לא יוצא לנו לתקשר כל אחד עסוק בענייניו .. ניסיתי לדבר איתו על זה והוא רוצה לקום מוקדם יותר ולעשות עם עצמו משהו אך קשה לו. איך אני יכולה לעזור לו בזה? איך אני יכולה לגרום לו להתייחס אלי יותר במשך היום? תודה מראש על תשובתך

תשובה

שלום וברכה

אם אכן מדובר רק בבעיה טכנית ולאבבעיה מהותית בקשר ביניכם הרי שיום שבת קודם הוא יום טוב לחיבור ולחיזוק הקשר. להקדיש את היום לשיחות ביניכם ולבלות יחד וכו'.

כאשר הקשר יהודק בכל שבת שוב ושוב הרי שלא תרגישו בעז"ה חסרה אלא מתגעגעת כל השבוע לשבת קודש. ,רגש טוב ובריא לזוגיות.

אם מדובר בבעיה מהותית של תקשורת לא טובה, נא לכתוב לי שוב.