רוצה להתקרב לדת, אך לא יודע כיצד.

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב! השאלה שאני תיכף אשאל אותך תהייה בכיוון של עזרה יותר מאשר שאלה הילכתית. ואשמח מאוד לתשובה שתיתן לי פיתרון לבעיה. אז כך,יש לי בעיה אחת שהיא בעצם הרצון שלי להיתקרב לדת ללא ידיעה מה עליי לעשות.כלומר אני מרגיש שאני לא מספיק עושה בשביל היהדות.זאת אומרת אני לא עובר תהיום כהלכה. נכון אני מניח תפילין-תפילת שחרית,שומר שבת כמובן,מברך על כל דבר לפני שאני אוכל,אבל עדיין אני מרגיש שזה לא מספיק.ואני לא יודע איך להיתקדם מה עליי לעשות עוד.כי אין מי שמדריך אותי.יש גם כלל האומר שחייב אדם לומר 100 ברכות ביום,איך אני אמור להגיע למיספר כזה?! בקיצור אני מקווה מאוד שהבנת את הרעיון המרכזי של השאלה שלי,ואשמח מאוד אם תוכל לתת את ידך בעניין. תודה מראש!והנה עוד מצווה גדולה עשית!

תשובה

שלום יוסי

בשביל זה קם פרויקט חדש שנקרא חברותא טלפונית, לגברים. אתה יכול לקבל מדריך אישי ללימוד משותף פעם בשבוע בזמן ובמצב וחומר שנוח לך.

 וכך תוכל להתקדם לעלות לשמור ולקיים כפי רצונך תוך לימוד והכוונה עם בע נסיון שכבר מכיר את היהדות לעומק .

אם אתה מעונין תשלח פרטים למייל או תשאיר פה ונחזור אליך.