כיצד ניתן להתרחק מפריצות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לכבוד הרב שלום!!!! יש לי בעיה גדולה...אני מכור לפריצות השם ירחם..ואני לא יודע איך אפשר להנצל מזה...אני בן אדם דתי וזה לא מתאים ליי.. אבקש שתעזרוו ליי בעצה טובב...אני מתחנןןןןן

תשובה

שלום

מאד קשה לייעץ בנושא זה בכתב. כיוון שזה תלוי מי אתה , באיזה רמה רוחנית? מדוע אתה מתפתה? סתם תאווה? או שמא חסר לך משהו, והתאוה זה רק בריחה? נשוי? מה בדיוק אתה נכשל? וכו וכו.

אני ממליץ כיוון שאתה תושב טבריה תגש לאחד מרבני העיר שידועים באהבתם לכל יהודי ותתיעץ עמו בנושא זה.