קרירות מבת הזוג, כיצד לפעול?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האם קרירות מבת הזוג בשל חוסר אהבה טוב לילדים או שעדיף להתגרש וכך למנוע תסביך אצל הילדים אני חושב שעדיף להישאר ביחד כי כך היא לילדים משפחה שלמה וזה יותר עדיף כך אני חושב תעזרו לי להבין מה עדיף אין מירבות בבית רק קרירות מצד בת זוגי

תשובה

שלום

רוני זה שאלה קשה שהתשובה תלויה בעיקר בך. אשה ממלאת חסר הקיים בך וכן אתה ממלא חסר הקיים בה. מצב של קרירות לא תורם לאף אחד מאומה ואתם משולים לשני בני אדם המנהלים קשר עיסקי בינכם שהוא הבית המשותף. וכאן נשאלת השאלה מדוע זה ככה?

הרי גם אתה וגם זוגתך רוצים חיים מאושרים. חיים מלאים. לשניכם היו פעם חלומות. מה קרה בדרך? איפה זה התחיל ולמה נוצרה הקרירות? אפשר להמשיך הלאה במצב הזה למען הילדים, אבל מדוע? יש כאלה שעשו חשבון והחליטו שלמען טובת הילדים הם ממשיכים במצב הזה והקריבו את עצמם למען חיי ילדיהם.

זה מובן אך זה תלוי בך וברצונך האישי. אבל חבל לא לנסות למצוא את שורש הבעיה ולטפל בה. כמו שניכר משאלתך לא בחנת את הדברים לבד או יחד עמה בסיבות שמובילות לקרירות . וחבל. ישנם כיום הרבה אנשי מקצוע העוסקים בכך ואפילו אם זה דורש הוצאה כספית כדאי מאד לנסות. קרירות ביחסים בינכם מזיקה גם היא לנפשות ילדיכם ולמענם שווה לנסות. בהצלחה