מידע על כל הדמויות שבתורה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האם הרב יכול להמליץ לי על אתר עם מידע רב בנושא אבותינו? ,אני מחפש חומר לקריאה והעשרה בשבילי על כל הדמויות בתנ"ך קורה ששואלים אותך שאלה ,חברים או אפילו אשתך,ואתה מוצא את עצמך בלי תשובה ,ממש בור אשמח עם תוכל להמליץ לי על אתרים עם חומר מתאים תודה

תשובה

שלום

 יש ספר נפלא שנקרא "אישי התנ"ך" מהרב ישי חסידה, והוא ממלא בדיוק את החיסרון עליו אתה שואל. מומלץ בכל לב. היות ואינני גולש באינטרנט אינני יודע לציין לך אתרים על העניין הזה.

בהצלחה - מנשה ישראל