אנרגיות שליליות בדירה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בימים אלה אני ומשפחתי אמורים לעבור לבית ממשפחה שחזרה בתשובה. הבית נראה מוזנח מאוד, והתחושה שלנו כי יש "אנרגיות שליליות" בבית. מה עלינו לעשות בכדי ל"טהר" את הבית ולהכנס אליו עם בטחון, אמונה ורגשות טובים ?

תשובה

לעשות חנוכת הבית שזה התאספות של עשרה איש יחד עם סעודה .

ואומרים יחד קטעים מהזוהר ומשניות שמסוגלים להשפעה טובה לכניסה לבית ולברכה לבית.(כל יהודי ספרדי מכיר ויודע היכן להשיג חוברות כאלה).

האשכנזים לא נהגו לומר משהו אלא רק לעשות סעודת הודיה ביום הכנסיה לבית כאשר בין המוזמנים יהיו גם תלמידי חכמים ויאמרו דברי תורה .