איך חוזרים בתשובה , כשהייתי רווקה הייתי עם גבר נשוי והיום חזרתי בתשובה ואני נשואה.

  • א' אב התשע"ז

שאלה

כבוד הרב, בהיותי חילונית הייתי עם גבר נשוי ( לא את המעשה) אני רוצה לחזור בתשובה? מה לעשות? אני מתחרטטת מאוד על המעשה ומתביישת, האם יש משהו שאני צריכה לעשות בנוסף?

תשובה

שלום וברכה

חרטה גמורה על העבר על כל הגברים שהיית איתם בנגיעות או יותר מכך.

קבלה לעתיד שלא לגעת באף גבר בלתי אישך וכמובן רק בטהרה גמורה.

וידוי על כך שנכשלת בלי ידיעת חומר האיסור ולבקש מבורא עולם שיסלח לך וינקה אותך מכל חטא ללא ייסורים.

ה' הטוב יקבל את תשובתך ויסלח לך על כל עוונתייך.

בהצלחה רבה,