סגולה לזוגיות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום!!! אני רוצה זוגיות האם יש תפילה בשביל זה? ואם יש תוכל להגיד לי מה עושים איזה ברכה או משהו? תודה...

תשובה

שלום

ישנה תפילה מהחיד"א ומהשל"ה הקדוש לזיווג . אין התפילות נמצאות תחת ידי. אך ישנם בחנויות ספרי הקודש ספרונים של מגוון תפילות ובינהם תוכל למצוא גם את תפילות אלו. וכן ישנו ספר תפילות שנכתב על פי תורות ר נחמן מברסלב שנקרא "ליקוטי תפילות" שם ישנם כמה תפילות יפות ומעוררות לענין הזיווג.

עצה טובה לקבלת התפילה היא: להתפלל על חבר שזקוק גם כן לאותו דבר כמוך. הגמרא כותבת שהמתפלל על חברו וזקוק לאותו דבר נענה תחילה.