חינוך ילדים

האם להעביר את הילדה לישון בחדר שלה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שבוע טוב. יש לנו בת מקסימה בת שנה, שישנה בחדרנו כבר שלושה חודשים. זה מפריע מאוד לבעלי. אני מנסה להסביר לו שאני באפיסת כוחות בלילה, וקל לי יותר כשהיא לידי, להרגיע אותה אם היא מתעוררת. היא בסה"כ בת שנה, וטוב לי שהיא לידי. אך זה מכעיס מעט את בעלי. מה אני עושה? אני יודעת שאם אחזיר את בתי לחדרה, זה ילווה בהמון בכי וקושי ממנה, וזה קשה לי. מה לעשות?

תשובה

שלום וברכה

בעלך צודק בהחלט, ועלייך להוציא את הבת מהחדר, ולהיות חזקה ולהרגילה לישון כל הלילה. אתם תתנו לה לבכות קצת כמה לילות וכך היא תתרגל לישון כל הלילה.

בברכה - בנימין שמואלי