אמונה

עובר ותיקון

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב,אני בחורה נשואה מאמינה ויודעת שדרכיי השם נסתרות,והכל לטובה.כיום אין לי ולבן זוגי היקר ילדים, ולצערי לפני שנה עברתי הפלה טיבעית. וכדי להיתגבר על הכאב ניקלטתי להריון שוב, ההריון עבר בשלום ובן זוגי היקר היה מאושר. ביום הלידה בחודש תישעי הרופאים גילו שלעובר אין דופק וילדתי ולד מת. אני ובן זוגי היקר נורא עצובים. שאלתי היא כזו:מה קורה לנשמות של עוברים מתים ומה ניתן לעשות כדי להיתגבר על הצער, והאם יש סיבה לכך? {אבקש ברכה, עינת בת שולמית אשת בן ציון אברהם.}

תשובה

שלום וברכה

שמעתי מהרב עזריאל טאובר בשם אימו ז"ל שאמרה לו בהקשר מסוים יהודים לא מאבדים ילדים! בתחיית המתים כולם יחזרו אילינו!.

כך שבני ישראל צרייכם לזכור שנשמות אלו הם נשמות טהורות שאינם צריכים להתגלגל בזה העולם אלא לבוא ברחם אשה כדי להשלים את התיקון.

נשמות הצדיקים אשר מתגלגלות בעוברים שאינם נולדים חיים מתגלגלים רק ברחמה של אשה צדיקה אשר נשמת הצדיק תרגיש בה בנוח.

ולעתיד לבוא צדייקם אלו יבווא להודות לכם על האכסניה שנתתם להם לצורך השלמת תיקונם, והם יהיו בניכם.

ה´ יעזור לעינת בת שולמית שתזכה  לזרע של קיימא במהרה.

מומלץ לפנות לקבלת עיצה שתזכו לזרע של קיימא לכבוד הרב בצרי שליט"א 02-5376818

בהצלחה - בשורות טובות במהרה - בנימין שמואלי