חוזרת בתשובה ומבולבלת

  • י"ד שבט התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב! לאחרונה התחלתי לחזור בתשובה מלאה! מאהבה לאבא שבשמיים והשלמה עצמית , אך ישנה בעיה אחת כשהייתי צעירה ומבולבלת ולא ידעתי כל כך מה אני עושה שכבתי עם הבן הזוג שלי וכעת אני מתחרטת על כך מאוד ולא יודעת כיצד לכפר על כך, אני רוצה בעזרת ה' להתחתן עם דתי צדיק ופוחדת שלא יקבל אותי כך, אני חושבת לפעמים שגם אולי לא מגיע לי צדיק ושאני אצטרך להתחתן עם אדם חילוני למרות שאיני רוצה. מה עלי לעשות ??

תשובה

שלום וברכה

התשובה השלימה מכפרת על כל העוונות וכאשר את מתחרטת מעומק הלב על החטא  קיבלת על עצמך לא חטוא לעולם בחטא זה את טהורה וקדושה כפי שהיית לפני החטא ואין לך כל קשר לחטא ובוודאי את ראויה לזכות לבעל ירא שמיים וצדיק הולך בדרכי ה' תלמיד חכם ובעל מידות טובות.

המשיכי להתעלות ביראת ה' טהורה וה' יהיה בעזרך לסייע לך להתחזק עוד ועוד וכן לזכות לזיווג הגון מהרה.