זוגיות

לא הלכה למקווה, מה עושים?

  • כ"ט כסלו התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב! אשתי לא הלכה למקווה לאחר הלידה מפני שסברה בטעות שכיוון שהינה מניקה לא צריך, מה עושים?

תשובה

שלום וברכה

תפסיקי את קיום היחסים כבר כעת ותתחרטו מאוד על הטעות שנפלה לכם ותקבלו על עצמכם מכאן ואילך ללמוד את הלכות הנידה מאחד מספרי הקיצור, כמו כן לימדו את הלכות שבת ותשתדלו לקיים את כל מה שתלמדו.

כעת תמתין 4/5 ימים לפי מנהגכם לאחר נידה ולספור שבעה נקיים ולאחר מכן תטבול.