הוספה או שינוי שם לבתי בת ה-4

  • כ"א כסלו התשע"ו

שאלה

שלום רב, לבתי קוראים שקד ואני מעוניינת יותר מזה מרגשיה צורך עז להוסיף לה את השם תהילה. בשנתיים האחרונות אני עוברת תהליך רוחני וזאת בעקבות קשיים התפתחותים של בתי. קשיים לא פשוטים יחד עם זאת התקרבתי לאבא שבשמיים ולקחתי על עצמי כמה מצוות אחד מהם הינו השלמת ספר תהילם שלם בשבוע. ברוך השם בכל יום שעובר אני מרגישה את אבא שבשמיים כל יום ובתי מתחילה לדבר ולהתקדם. אני מאוד רוצה להוסיף לה את השם תהילה כאות תודה לבורא עולם וכמזכרת לחסדים שהוא עשה עימי...אני צריכה להבין האם זה בסדר?

תשובה

שלום וברכה

אכן מומלץ, אבל אציע שתשלחי לנו את מס' הטלפון להרחיב יותר בכל צדדי העניין.