שאל את הרב - כללי

מלמחת גוג ומגוג קרבה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה, קודם כל רציתי להודות לכם על האפשרות לשאול שאלות ועל הזכות לגלוש באתרכם ולהינות משפע של מידע מרתק. השאלה שלי היא- שמעתי לפני כמה ימים מרב מסויים, שמלחמת גוג ומגוג תתקיים בכסלו הקרוב,האם זה נכון? איך אפשר לדעת? אם יודעים מתי היא תתקיים, יודעים כמה זמן תימשך המלחמה? אשמח לקבל תשובה לשאלתי. עבודתכם נאמנה- יהי רצון שתקבלו שכר אינסופי מהקב"ה שפע של טוב והצלחה והתקדמות באתר ובערוץ

תשובה

שלום וברכה

אי אםשר לדעת כלל מתי תהיה מלחמת גוג ומגוג,וכמה זמן זה יקח, ואי אפשר לדעת כלל מתי משיח יבוא.

בהצלחה - בנימין שמואלי