שאל את הרב - כללי

חלום מוזר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום בכוד הרב... אני חייל ולא מזמן חזרתי מאבטש ביישוב שמוגר מסוכן.. באחד הלילות בו ישנתי חלמתי חלום שבו הכלבה של אחי נמצאת לידי ואני מרגיש שהיא מגינה עליי מפני שהוא רע לאו דווגא בן אדם.. (היישוב היה ליד מדבר יהודה והיה שומם מלבד מס מוע של אנשייי היישוה והחיילם 4 במספר איתי) לא ייחסתי לחלום חשיבות למרות שעלו לי תמיהות אני חזרתי בתשובה ואמרתי אולי משהו יכול להיות אבל וויתרתי כשחזרתי היו לי מספר פעמים בו בלכתי למקום והיא הייתה שם למרות שהמקום היה רחוק מהבית.. והיא לאחרונה מתייחסת אליי למרות שלא הייתה קשורה אליי ואף מספר פעמים ניסתה לתקוף אותי.. משהו קרה מאז האבטש לא יודע מזה.. לאחרונה קרה דבר מוזר בזמן שהייתי לבד בבית שמעתי קול דפיקות חזק בדלת וכשחזרתי הייתה שם רק הכלבה יושבת כילו כלום לא קרה.. רציתי לדעת אם יש איזהו קשר ליהדות או לגלגול נשמות או כול דבר אחק תודה רבה ושבת שלום..

תשובה

שלום וברכה

הדבר קרוב לוודאי שהיא צריכה תיקון מסוים שרק אתה יכול לתת לה אותו. עלה והצלח - בנימין שמואלי