שאל את הרב - כללי

תהילים סרטן וקשת

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שאלתי היא לגבי מזל סרטן וקשת איזה פרק תהילים יש לומר עליהם תודה!

תשובה

סרטן תהילים פרק צ` תפלה למשה איש הא-להים ה` מעון אתה היית לנו בדור בדור: בטרם הרים יולדו ותחולל ארץ ותבל ומעולם עד עולם אתה אל: תשב אנוש עד דכא ותאמר שובו בני אדם: כי אלף שנים בעיניך כיום אתמול כי יעבור ואשמורה בלילה: זרמתם שנה יהיו בבוקר כחציר יחלוף: בבוקר יציץ וחלף לערב ימולל ויבש: כי כלינו באפך ובחמתך נבהלנו: שתה עוונותינו לנגדך עלומנו למאור פניך: כי כל ימינו פנו בעברתך כלינו שנינו כמו הגה: ימי שנותינו בהם שבעים שנה ואם בגבורות שמונים שנה ורהבם עמל ואון כי גז חיש ונעופה: מי יודע עז אפך וכיראתך עברתך: למנות ימינו כן הודע ונביא לבב חכמה: שובה ה` עד מתי והנחם על עבדיך: שבענו בבוקר חסדך ונרננה ונשמחה בכל ימינו:

שמחנו כימות עניתנו שנות ראינו רעה: יראה אל עבדיך פעלך והדרך על בניהם: ויהי נועם ה` א-להינו עלינו ומעשה ידינו כוננה עלינו ומעשה ידינו כוננהו: קשת תהילים פרק סז` למנצח בנגינות מזמור שיר: א-להים יחננו ויברכנו יאר פניו אתנו סלה: לדעת בארץ דרכך בכל גויים ישועתך: יודוך עמים א-להים יודוך עמים כולם: ישמחו וירננו לאומים כי תשפוט עמים מישור ולאומים בארץ תנחם סלה: יודוך עמים א-להים יודוך עמים כולם:

ארץ נתנה יבולה יברכנו א-להים א-להינו:יברכנו א-להים וייראו אותו כל אפסי ארץ: תהילים פרק צג` ה` מלך גאות לבש לבש ה` עוז התאזר אף תכון תבל בל תמוט: נכון כסאך מאז מעולם אתה: נשאו נהרות ה` נשאו נהרות קולם ישאו נהרות דכים: מקולות מים רבים אדירים משברי ים אדיר במרום ה`: עדתיך נאמנו מאד לביתך נאוה קודש ה` לאורך ימים