עוברים מוקפאים

  • ג' אלול התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב אצלי ואשתי לא היו ילדים עשנו בסוף טיפול I.V.F. וזה הצליח בפעם שניה יש לנו ילדה מקסימה יש לנו בבית חולים עוד שלושה עוברים מוקפאים שצריכים להשתיל לאשתי ברגע שאנחנו נרצה עוד ילדים כבר עברו שלושה שנים לפני שנתיים התחלתי להתחזק יש לי שאלה קשה מאוד מה יהיה אם לא ניקח עובר אלו בכלל מצב ככלי ועוד כמה סיבות אם ניקח עוד אחת ושתיים השארו מה אומרת תורה במקרה כזה אני כל זן חושב עלהם קשה לי תענו לי מהר בבקשה

תשובה

שלום וברכה

באופו כללי הימנעות מהבאת ילדים עקב מצב כלכלי אינה נכונה כל כך, אציע לראות את הלינק הבא  http://www.hidabroot.org/he/question/17109

כמו כן כידוע לכם בוודאי, הסיכויים של עובירם מוקפאים להיקלט אינם גדולים כך שהסיכוי שכל מוקפאים ייהפכו לילדים הינו אפסי.

ה' יתן לכם את הכוחות להביא ילדים נוספים לעולם.

בהצלחה,