גילוח בעומרבעקבות ראיון עבודה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

יש לי ביום שני ראיון עבודה ורציתי לדעת אם אני יכול ללכת מגולח הנני יודע שמבחינת האמונה זה פשוט שאם אני צריך לעבוד שם אז גם אם יהיה לי בוץ על הפנים אני יתקבל! אבל אני מאוד מבולבל לגבי העניין הזה מפני שזה חברה גדולה והעבודה היא עבודה עם קהל . ומצד שני האם זה כן השתדלות או שזה בעיה . אשמח אם אוכל לענות במהרה הראיון ביום שני . תודה מראש וסליחה על הבקשה

תשובה

שלום וברכה

מאחר שעפ"י הדין, אסור להתגלח לצורך ראיון לעבודה, הרי אין הגילוח בגדר ההשתדלות, ואין להתגלח. בטוחני שתוכל להשחיל בשעת הראיון שימי הספירה הם הסיבה לזקנך המגודל מעט. והכול בידי שמיים.

בברכת הצלחה - בנימין שמואלי