חלמתי חלום על עמית שמת, מה עלי לעשות? זה

  • ט"ו סיון התשע"ה

שאלה

שלום, חלמתי בלילה של יום שני על מישהו שלמד איתי ונפטר לאחרונה (טל קדושים בן גלית ז"ל). חלמתי שהוא בא לקחת אותי באוטו שלו מחברה שלי, וכל הדרך אנחנו מדברים וצוחקים והוא מחבק אותי והחלום ידעתי שהוא מת אבל התעלמתי מהעובדה הזאת והמשכנו לדבר. לבסוף הוא הוריד אותי בבית ונתן לי תיק נסיעות, שקית, ונעליים שהם כביכול שלי. עליי לעשות משהו בנידון? להדליק נר,לתרום צדקה, משהו? תודה.

תשובה

שלום וברכה

תתני צדקה ועלי לקבר רבי מאיר בעל הנס ותאמרי שם תהילים לעילוי נשמתו ולהצלחתך. כמו כן תשתדלי בכל עוז לשמור את השבת הבאה כראוי ובעז"ה תזכי לחיים טובים וארוכים ולישועות גדולות.