תודה לכם על העזרה

  • ז' אייר התשע"ה

שאלה

אני בן אדם שחושב בלי הפסקה ולחוץ ומה לאא !!! לאחרונה הגיע לי בקבוק רסקיו להרגעה ומאוד היה לי שקט ביום עבודה הזה שלקחתי בבוקר ומאוד נרגעתי ולא נלחצתי יתר על המידה .. מה זה אומר עלי?אפשר לקחת כל יום לפי האמונה?זה חוסר אמונה?בריחה מהמציאות? זה עשוי מרכיבים טבעיים..תודה תודה מראש!

תשובה

שלום וברכה

אין לזה קשר. אמת שכאשר יש לאדם אמונה חזקה ביותר הוא רגוע לגמרי ואין לו כל לחץ וכל חרדה. אולם אם האדם מרגיש לחצי שהוא לא יכול לעמוד בהם עקב טבעו וכו', חובה ללכת לריפוי ולהרגעה. דרכי הריפוי שלח לנו הבורא לעת הצורך ואין להימנע מהרפואה.