חמץ במשרד

  • י"ג ניסן התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב וסליחה , תראה יש לי שאלה חשובה מאוד שני צריכה תשובה מהר מחר פסח ואני עובדת בתל השומר במשרדים ניקתי את מקום מושבי מחמץ ובחדר שלי יש גם עוגיות וקפה שלא שייכים לי אלא למחלקה האנשים במחלקה לא שומרים פסח ואני במשך שבוע לא יגיע לעבודה אבל הם כן והם יכנסו לחדר שלי אני צריכה לנקות את החדר או לא ??.

תשובה

שלום ובברכה

אל תהססי תזרקי את כל החמץ שבמשרד שלך.

גם על פי הנהלים בבית החולים אסור להביא לשם חמץ, ראי http://www.sheba.co.il/Visitor/Religion/.

פסח כשר ושמח,