שאלת רב דחופה מאד!

  • כ"ח טבת התשע"ה

שאלה

שלום רב, במחילה, שואלת שוב, משום שטרם נעניתי והדבר חשוב לי מאד... בעלי ואני הזמנו כרטיסי טיסה לנו, לשני ילדינו ולאבי לחו"ל לחופשה בת שבוע בעז"ה בעוד כשלושה חודשים. לצערנו בינתיים בעלי בן ה-47 פוטר מעבודתו, והדבר גורם לי לחץ נפשי רב. אם נבטל את כרטיס הטיסה שלו, הדבר יקל עליי מאד מבחינה נפשית, משום שאם הוא יתקבל עד אז בעז"ה לעבודה, אהיה רגועה שהוא עובד ומבסס עצמו בעבודה החדשה; ואם חלילה לא יתקבל עד אז לעבודה, אדע שהוא בארץ, עושה כל שביכולתו בעז"ה כדי לקדם את העניין. כמובן, אם נבטל כעת את כרטיס הטיסה, נקבל בעדו החזר כלשהו. בעלי טוען שאין סיבה לבטל את כרטיס הטיסה. כאמור, הדבר יסב לי רוגע נפשי לפחות מהבחינה הזאת. אציין כי אנחנו מרבים מאד לנפוש במהלך השנה בארץ ישראל כולנו יחד. אנו מבקשים לקבל את דעתך בעניין ביטול הכרטיס שלו. בברכה ובתודה מראש, לתשובתך המהירה נודה, הדס

תשובה

שלום וברכה

אפשר לבטל כרטיס עד לטיסה ועל כן אין כל סיבה לבטל עכשיו את החופשה ואין צורך לדון בזה כעת.

תהיי רגועה ותתפללי לבורא עולם שיזמין לבעלך פרנסה מרווחת מבלי צורך לבטל את החופשה וה' יהיה בעזרכם.

בברכה,

בנימין שמואל