האם לעבוד בעבודה כזו?

  • כ"ד טבת התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב, אני נשואה ובעז"ה עוד מספר חודשים צריכה ללדת. הציעו לי להתמודד מול מרכז של עבודה במשרד ממשלתי שיכול להיות שאקבל אותו כקביעות. עבודה זו דורשת ממני לחץ תמידי במחלקה מול אחראי שיחסי אנוש מולו לא נעימים ואותו אחראי הוא גם ערבי. קרה לא אחת פעמים לעובדת מסוימת שהרים את קולו, דרש שתישאר שעות יותר מאוחרות בעבודה (כשהיא אמא לילדים) אני מאד מתלבטת מה עליי להחליט? האם לנסות כי זו פרנסה שנשלחה אליי או האם ההרגשה הטובה בעבודה יותר חשובה?

תשובה

שלום וברכה

אם את מרגישה שאת יכולה להיות איתנה ולא להיכנע ללחצים שלו שהם מעבר למה שאת מחוייבת לעבוד, תתמודדי. אם את חוששת שלא תצליחי לעמוד בכך, לא כדאי להתמודד.