חבד

  • כ"ב טבת התשע"ה

שאלה

שלום רב, שאלתך באתר הידברות נענתה כעת על ידי רבני האתר. השאלה: אני בחור לא דתי בכלל שגר בחול כולם פה נוצרים מסביבי ורציתי לקנות לי תליון ספר תורה או תהילים מיקרופילים כדי להזכיר לעצמי שאני יהודי ומצאתי מה שאני מחפש באתר חבד השאלה שלי היא הם מאמינים במלך המשיח האם התליון שלהם פסול לענוד? או שזה לא משנה והוא כשר כי אם כבר אני קונה אני רוצה כשר.מקוה לשמוע בקרוב תודה משה תשובה לשאלתך: שלום וברכה כשר ואין בו כל בעיה. בברכה, בנימין שמואלי באם תרצה/י להרחיב ולהתייעץ בנושא, ניתן לכתוב ב"השב" למייל זה. אם תרצה/י לשוחח טלפונית עם צוות רבני/ות הידברות, נא שלח/י מייל לכתובת kishurim21@gmail.com עם מספר הטלפון האישי שלך, ואחד מצוות רבני הידברות יחזור אליך בהקדם. כמו כן, ניתן תמיד ליצור עמנו קשר בטלמסר 03-6106061 בכל שאלה ובקשת יעוץ ומידע. בברכה, צוות הידברות www.hidabroot.org תודה שעניתם לי אני מעריך את זה מאוד יש לי עוד שאלה שחכתי לציין שראיתי את זה באינטרנט ולא במציאות ויש על זה תתמונה של הרב מילובביץ במידה הם הוסיפו תמשפט מלך המשיח זה עדיין כשר? והעונה בנימין שמואלי הוא הרב?או שהוא עונה בשם הרב? מצטער אני פשוט לא מהעולם הדתי אז אני לא מכיר כלום רק אמרו לי לגבי חבד לשאול עם זה כשר במידה ורשום על זה מלך המשיח תודה רבה משה פאר

תשובה

שלום וברכה

אני מהמשיבים המוסמכים על די הרב.

התמונה כשרה בכל מקרה אם כי הכיתוב של הרבי כמלך המשיח אינו נכון ואין בו ממש.

בהצלחה,