אמונה

להפריך את הסרטון

  • י"ד כסלו התשע"ה

שאלה

אתה יכול להפריך את הסרטון של האתיאיסטים? ועוד שאלה מישהו אמר לי שבזמן נוח נוצרו המאובנים במבול אם אפשר על זה הסבר יותר בהרחבה אני אשמח

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

האתאיסטים ביוטיוב משקרים ומסיתים, ואין להאמין להם כלל.

לגבי פרסות הגמל -
יש להבין שההלכה מתארת את הפרסות בצורה שונה ממה שהמחקר המדעי מתאר אותן. המדע מתאר את הפרסות לפי מבנה העצמות, כלומר אם יש לבהמה שתי אצבעות, ואפילו אם כלפי חוץ הן מקשה אחת. ההלכה היהודית לעומת זאת קובעת את מבנה הפרסות רק לפי "הסימן החיצוני", כלומר על מה הבהמה דורכת כלפי חוץ. מסיבה זו לפי היהדות אין "פרסה שסועה" לגמל:
וזאת לעומת פרסת הפרה שהיא שסועה:

לגבי השפן והארנבת, ראה בבקשה כאן:

עוד תשובות לסרטוני האתאיסטים ביוטיוב:

בברכה,
דניאל בלס