ייחוד בעבודה?

  • כ"ו אלול התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום רב! 1)במפעל שלי ,במקום עבודתי,ישנו חדר ללא חלונות,באמצע אולם הייצור, שבו נעשית עבודה מיוחדת. 2)בחדר זה עובדים 3 אנשים,בד"כ 2 גברים ואישה, 3)החדר סגור בזמן העבודה,אך לא נעול! וכל אחד מהעובדים האחרים יכול להיכנס לחדר הזה מבחוץ ,ע"י דפיקה בדלת ,כיוון שזה חדר שצריך לעבוד בו בריכוז.... 4)החדר ממוקם בתוך מחלקת הייצור,שבו עובדים כ-40 איש יחד 5)האם ישנו איסור ייחוד ,במצב זה ?

תשובה

שלום וברכה

נראה לי שאין איסור ובלבד שהעבודה אינה משותפת ואין קלות ראש בישיבה יחד.