אמונה

איך אגיע לאמונה!!!!!!!

  • י"ד אלול התשע"ד

שאלה

שלום הרב אני רוצה להאמין שיש הקב''ה אבל לבי מאד קשה, וקשה לי להרגיש שיש אלוקים... איך לרכך את לבי? תודה רבה

תשובה

שלום וברכה,

כתוב בתורה "וידעת היום והשבות אל לבבך כי ה' הוא האלוקים"
כלומר, צריך קודם כל לדעת, ורק אז תוכל גם להרגיש.

אני ממליץ לך לקרוא עוד היום את החוברת "שיחה גורלית" העונה על כל השאלות (על מציאות הבורא, הדתות, תורה שבעל פה, בחירה חופשית, למה אלוקים ברא אותנו ועוד). מומלץ לקרוא עד הסוף המפתיע, ולא לוותר על אף נושא:

---- שיחה גורלית  ---------------------------------------
החוברת שזכתה ליותר מ-16 אלף צפיות! על שיחה
מרתקת בין אתאיסט לבין אלוקים... לאחר המוות!
לקריאה והורדה חינם:   www.gorali.122.co.il
אחרי שתקרא את החוברת, אשמח להשיב לכל שאלותיך!

שלך בברכה,
דניאל בלס