האם מותר להחזיק אבני חן

  • ג' אב התשע"ד

שאלה

שלום, יש לי משיכה לאבני חן ואני מאמינה בתכונות שלהם שיכולות לעזור אך בשום פנים ואופן אינני עושה מכך עבודה זרה אני מאמינה בה' שרק הוא יוכל לעזור האם לפי היהדות זה בסדר שאני מחזיקה אבני חן ועונדת אותם עלי וכן מאמינה בתכונות שיכולות להשפיע האם יש סייג לכך עפ"י היהדות? אשמח לתשובה כי זה חשוב לי תודה רבה ושנדע ימים טובים ושקטים אמן

תשובה

שלום וברכה

כל זמן שמאמינים שהקב"ה נתן באבני החן סגולות לדברים מסויימים כמו שהקב"ה נתן כוח תרופות לרפא, אין בכך כל בעיה ומותר לענוד ולהתעסק באבנים אלו