המתקת דינים

  • י"ט תמוז התשע"ד

שאלה

לכבוד הרב! אני בחורה שנמצאת כמה שנים בשידוכים ועדיין לא מצאתי את שלי. מאידך גם בפרנסה לא ממש הולך לי ובנוסף לזה אני מרגישה שיש עליי דינים. וכל מה שאני מנסה לא עוזר אני הולכת בצניעות ב"ה ומשתדלת להתפלל 3 תפילות ביום, לקרוא תהילים, להתחזק באמונה, שמירת הלשון ועוד וכאילו כלום לא זז אלא רק נהיה יותר ויותר קשה. מה ה' מצפה ממני, איך אדע מה הוא רוצה ממני באמת. ניסיתי כ"כ הרבה דברים וכאילו כלום. אם הרב יוכל לתת לי עצה וברכה תודה!

תשובה

שלום וברכה

נא לשלוח לי את השם ואתפלל עלייך בעז"ה. כמו כן אמליץ להירשם לאתר 7 ברכות שרבים וטובים מצאו את זיווגם דרך אתר הזה.

ראי כאן סגולות לזיווג http://www.hidabroot.org/he/question/35202