מעלת ההתפייסות

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

לכבוד הרב . לפני שבוע בערך רבתי עם חברה ממש טובה והיא נורא כעסה עלי על איזה שהיא סיבה ובגלל זה היא אמרה לי שהיא רוצה שאני יחזיר לה את כול המיכתבים שלה מליפני שנתיים כול מה שיש לי ואים לא זה גזל כול עוד זה אצלי ואני אחת שאוהבת לישמור מיכתבים בין נחמדים ובין לא אז השאלה שלי היא אים אני צריכה להחזיר לה את המיכתבים שלה כי זה אולי באמת גזל ?? תודהה

תשובה

שלום וברכה

אין לה שום זכות לבקש ממך את המכתבים. בכל מקרה מצווה לנסות ולהתפייס איתה ולבוא לימים הקדושים הבאים עלינו מתוך שלום ללא מריבה.