חינוך ילדים

עיצוב אישיות

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד לכבוד הרב שלום וברכה ילדיי גדלים במסגרת חרדית ב"ה והייתי רוצה לדעת דגשים לעיצוב אישיות הילד שיגדל לאור התורה כמובן שתפילה לבורא עולם היא המרכיב החשוב כאן אך בבניין המידות צריך גם עבודה הנדרשת מאיתנו ובכלל מסביב בתודה ובברכה

תשובה

שלום וברכה

יסוד הדברים של חינוך הילדים היא על ידי דוגמא אישית. אם אתם רגועים גם ילדיכם יהיו כך, אם הילדים רואים את וותרנות ההורים, גם הם ילמדו לנהוג כך. אין אפשרות לחנך ילדים כאשר ההורים כועסים וכן הלאה על זה הדרך.

בהצלחה,