אמונה

סגולה להיגמלות מהוצאת זרע לבטלה

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה לכבוד הרב. מחילה מכבודך על הנושא המדובר. אני ומשפחתי אנשים מסורתיים שומרי שבת כשרות תפילות וכד´. לפני כמה שנים החלתי להוציא זרע לבטלה מבלי שידעתי מהי חומרת המעשה מבחינת הדת והתורה. לאחר שהגעתי לתובנות ומסקנות בנושא ניסיתי מידי תקופות להיגמל ולהפסיק בזה ואכן המעטתי בתדירות וכיום אני ב"ה מצליח! אך לעיתים הדבר קורה שאינו בשליטתי-"קרי לילה". בעבר נתקלתי כאן באתר בסגולה כתובה שצריך לאמרה והיא נגד קרי לילה ובכלל נגד הוצאת זרע לבטלה - הידוע לכבוד הרב במה מדובר בבקשה?! בתודה ובברכת ברכה והצלחה.

תשובה

שלום וברכה

יש להקפיד מאוד על קריאת שמע שעל המיטה ולומר בסיום הקריאה שד-י ישמרני ממקרים רעים ומחליים רעים ומחלומות רעים וממקרה לילה.

בכל מקרה אשריך ואשרי חלקך שזכית להינצל לגמרי מכל חטא וניצלת לגמרי מהוצאת זרע לבטלה ראה בעניין קרי לילה