האם צריך להשאיר פיאות גדולות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הרב איפה רשום שצריך לשים פאות זה מדאורייתא או מרבנן האים זה מנהג אם כן זה נכון גם לגבי אשכנזיים ולא לגבי ספרדיים. בעלי לא רוצה שלבן שלנו יהיה פאות אני כן רוצה הוא אומר זה מנהג אשכנזיים ולא צריך שיהיה הוא בן ארבע מאז שעשינו לו חלאקה בעלי נגד הפאות אני כבר לא יודעת מה לעשות האים לגזור לו? אני מאוד רוצה שיהי לו פאות מה הרב אומר לנו לעשות תודה ויום טוב

תשובה

שלום וברכה

הגר"ע יוסף וכן רוב חכמי ספרד הולכים ללא פיאות, כך נהגו גדולי ספרד בכל הדורות. על כן אם בעלך רוצה לנהוג כך, אין להתעקש.