חישוב ימי טהרה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ברצוני להבהיר את שאלתי ....התכוונתי אם שכחתי לעשות הפסק טהרה בשישי היות והמחזור הסתיים ,וגם בשבת לא עשיתי הפסק ,כי היו לי אורחים ...שאלתי היא אם עשיתי הפסק טהרה בראשון ב5 לפנות בוקר האם אוכל לטבול במוצ"ש ,האם היום נחשב,אם עשיתי את ההפסק ב5 לפנות בוקר של יום ראשון ?

תשובה

שלום וברכה

תוכלי לטבול רק ביום ראשון בלילה. ובתנאי שאת הבדיקה של יום שני שהוא היום הראשון של שבעה נקיים, תעשי לאחר הזריחה.