זוגיות עם גוי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, יש לי שאלה שלא מפסיקה להטריד את נשמתי, פגשתי לאחרונה בחור מהעבר הרחוק שלי שהיה בנינו מן סיפור אהבה מפוספס בתקופה שעוד הייתי חילונית לכל דבר ודרכנו נפגשו עכשיו שוב חשוב לציין לאחר שביקשתי זוגיות שלחו אותו אלי הוא בידיוק כל מה שאני מחפשת בבנאדם המון המון זמן ועושה אותי ממש מאושרת אבל הנשמה שלי נקרעת באיזה מקום אני כיום שומרת שבת וכשרות במינימום כזה מסורת והוא נולד לאבא יהודי ואמא נוצרייה רוסיה הוא יודע את כל ההלכות כי הוא למד בבית ספר דתי בתור ילד ויש סיכוי טוב שאוכל בזכות הזוגיות להחזיר אותו לתלם ולגרום לו לעשות גיור והכל השאלה עם זה נכון ומותר לפתח בזהירות סוג של זוגיות עם הבנאדם ולאט לאט להכניס אותו למקום הנפלא הזה של הרוחניות? בתודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

מסוכן מאוד מאוד שתישארי בזוגיות עם גוי ללא גירות. ניתן להפנות איליו רב שיבדוק את מוכנותו לגירות כהלכה ורק לאחר הגירות המוחלטת , יש מקום ליצור קשר לבדיקת הזוגיות איתו.