תפילה ברכות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב למה כמעט כל פעם שאני מתפלל או אומר ברכות משהו מפריע לי להתפלל או לומר ברכות. שאני מגיע לבית-כנסת פתאום אני נהיה קצת עייף ונהיה לי קשה להתפלל.גם בבית לפעמים שאני בא לברך- להתפלל פתאום אין כח להתפלל ולפעמים ממש קשה מה אני יכול לעשות?

תשובה

שלום וברכה

זה מראה עד כמה חשובה תפילתך במרומים ועל כן היצר הרע מנסה להפריע לך בתפילה. ככל שהקושי גדול יותר כך זה מראה שהעבודה גדולה יותר ומעולה יותר.

בעז"ה לאחר שתתגבר שוב שוב יבוא לך אור גדול והתפילות שלך יהיו בקלות ומהלב.