ויכוח שהפך לאלימות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אנו זוג שמסתדר בד"כ טוב,נשוי 7 שנים עם 4 ילדים. ברצוני לשתף אתכם בסיפור כלשהוא שקרה עימנו, ואודה לכם על תגובתכם ומסקנותיכם, נתחלי מזה שאני ואשתי היינו בכעס אחד על השני שהתחיל בעצם על ויכוח קטן שהיה לנו שמשם עברנו למהלומות מילוליות אחד על השני (ולא הכוונה לקללות אלא ל"ירידות") אשתי כתוצאה מכך התחפרה במיטה מתחת לשמיכה בהפגנתיות (זה היה יום שישי לחוץ מאד). אני הוצאתי לה את השמיכה בכוח , ולכן היא לאחר מכן ניסתה להחזיר לי על כך (מדובר במס´ דקות אח"כ ). אני נחתי במיטה, והיא ניסתה לקחת לי את השמיכה אך ללא הצלחה ,ולכן כמוצא, היא שפכה עלי כפית מעדן שהיה לה ביד , תגובתי, לקחתי את המעדן בכח מידה. כתוצאה מכך ומתוך תסכול היא זרקה עלי נעל קרוקס של ביתי (ללא תנופה חזקה). וכאן העניין : בכעס שהיה לי עליה ממילא, הורדתי לה בתנופה חזקה כרית על הראש שכתוצאה מכך היא קיבלה מכה חזקה בראש מהכרית, אשתי מאד נפגעה מתגובתי זו אך אני שואל מה היה עלי לעשות ?? כלומר אחרי שמצב התדרדר לאן שהתדרדר האם היה עלי לנהוג אחרת?? ובפרט שגם ככה כעסתי עליה מאד???? יש לציין שהיחסים ביננו אף פעם לא התרדרו לרמה כזו, אודה לכם על תשובתכם.

תשובה

שלום וברכה

תיזום בקשת סליחה + מתנה יפה ותכתבו במכתב הנלווה למתנה עד כמה אתה מצטער על כל מה שקרה וכו' ועד כמה שאתה אוהבה ומעריך אותה וכו' ובקש את סלחתה הוכל על מקומו יבוא בעז"ה בשלום.