חינוך ילדים

חוזרים בתשובה

  • ג' ניסן התשפ"ב

שאלה

שלום

אני ובעלי שנינו חוזרים בתשובה והילדים נולדו לבית דתי, במסגרות דתיות וכו.
אנו גרים באזור מעורב של חילונים ודתיים, המשפחות שלנו לא דתיות ולבן שלי עולים שאלות בנוגע למה אנחנו נוהגים כך והם אחרת, מה משיבים על זה?

תשובה

שלום וברכה

יש להסביר לו את האמת.

הקב"ה נתן לנו תורה ויהודי צריך להתנהג לפי התורה. לצערינו יש יהודים שלא זכו להכיר את התורה עקב הגלות הארוכה ולכן הם לא עושים הכל לפי התורה ועלינו להתפלל עליהם שגם הם יזכו להכיר את האור שבתורה.

חזקה על דברי אמת שמתיישבים על הלב ובנך יבין את הדברים וימשיך ללכת בדרך השם כראוי