חינוך ילדים

האם אני צריכה לעבור לבית ספר חרדי?

  • כ"ג אדר א' התשפ"ב

שאלה

שלום! תודה רבה מראש.
אני בתיכון דתי, אבל מלא בהשפעות רעות. אני יודעת עד כמה הסביבה משפיעה. ולכן אני מתלבטת אם לעבור לבית ספר חרדי.
אבל אני אוהבת את החברות שלי בבית ספר ורגילה למקום ולסביבה שאני נמצאת בה.
ומפחדת ללכת לסביבה חרדית שאני לא יודעת עליה כלום. לעבור מכמה שיעורי תנך להרבה שיעורי הלכה וכאלה. זה ממש קשה.
אני מרגישה כאילו זה ניסיון. אבל זה משמעותי באיזה ביהס אני נמצאת? לעבור?
ואם כן, אשמח לדעת איך להתמודד עם כזה שינוי משמעותי אם צריך להתקדם ולהתחזק בצעדים קטנים?
תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

אשרייך שזכית להתחזק ולעלות בעבודת השם הראויה ולנהוג כהלכה.

אציע שתשלחי לנו מס' טלפון כדי שנוכל ללבן יחד את האפשרויות העומדות לפנייך.

חיזקי ואמצי בעבודת השם שלך ונשמח מאוד להיות לעזר לבת המלך שזכית להתקרב כל כך.