חינוך ילדים

האם להסכים שתהיה מחנכת ערביה בבית ספר יהודי?

  • כ' אלול התשפ"א

שאלה

לצערי בני קיבל מחנכת ערביה בחטיבה יהודית במסגרת תוכנית שילוב . שאלתי,האם להתנגד בכל תוקף או לזרום כמו כל הכיתה? תהליך קצת מורכב להעבירו מסגרת חינוכית

תשובה

שלום וברכה

המלחמה אבודה מראש. הרי הליברליות המטורפת לא יכולה לקבל שערביה לא יכולה לחנך יהודים. הערכים שלה ושל עם ישראל הינם שונים בתכלית אבל לצערינו אלו שמנהלים את המדינה לא מבינים כלל שיש הבדל בין יהודי לגוי. ברור לי שאם יבוא מחנך חסידי חרדי לבית ספר חילוני הליברלים יקימו קול זעקה אבל לא כאשר מדובר בערביה.

אציע שנסייע בידך להעביר את הילד למקום חינוך טוב יותר, זה מורכב אולי אבל הבן שלך חשוב יותר.

נא לשלוח מס' טלפון ונשוב אילייך