אשתי הבטיחה לשמור טהרת משפחה, אך אינה רוצה לטבול. מה עלי לעשות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אישתי אינה מוכנה לטבול במקווה באופן סדיר למרות שלפני החתונה היא הבטיחה כי תלך לטבול במקווה. יש לנו 3 ילדים ואני שומר תורה ומצוות מה אני צריך לעשות?

תשובה

שלום וברכה

אי אפשר להתיר בשם דרך לחיות עם אישה חיי אישות ללא שתטבול לטהרתה במקווה בימי נידה. אני מאמין שניתן להגיע להבנה מצד אשתך שתסכים לטבול בכל חודש אציע שנחזור איליך לשיחה כדי למצוא את הדרך הנכונה לכך.

אם הינך מעוניין בכך נא לכתוב לי את מספר הטלפון ונשוב איליך.