אילו תפילות עליי לקרוא כדי לעשות נחת רוח לקב"ה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני בהתחלת התקרבות לבורא עולם אני קוראת ברכות השחר ק"ש על המיטה בלילה והוספתי גם תפילת ערבית ועמידה כשאני חוזרת מהעבודה בערב.. איזה תפילות אני יכולה לקרוא שהקב"ה יידע כמה אני אוהבת אותוומודה לו כל יום על הכל תהיליםשיר השיריםהתיקון הכללי מה הכי נוגע לליבו של הקב"ה תודה.

תשובה

שלום וברכה

עצם אהבתך לה` מורגשת אצל ה` המחזיר לך אהבה אשרייך שאת מחפשת דרכים להוציא את האהבה שבליבך, וכדאי לקרוא תהילים ואין כ הבדל בין הפרקים, שבהם תתרפקי על ה` ותתפלי איליו ותעוררו את אהבתך איליו. ובטוחני שאהבתך אל ה` מביאה אותך לשמוע למצוותיו ולעשות רצונו, ובכך אהבתך מתחזקת והולכת.

בברכה - בנימין שמואלי