הגשמת חלום במציאות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב אבקש משמעות חלום שמתגשם ברובו במציאות בחלום אני רואה ספרי קודש וטלית מונחים על המדרכה בתוך קרטונים "זרוקים" בחלום אני מזועזעת מהמחשבה כי מישהו השליך ספרים אלו בעוד אני מתלבטת מה לעשות קבוצת אברכים מגיעה ואוספת את הארגזים לאוטובוס ואני מתבוננת. יומיים לאחר החלום באותו מקום בו התרחש החלום מצאתי בתוך פח אשפה את כל כרכי תורה נבואים כתובים בתוך קרטון! אציין כי אני חיה חיים חילוניים לגמרי....מה חלום בא לומר לי ומה המשמעות של הגשמתו במציאות

תשובה

שלום וברכה

חלום כזה בא להאיר את ליבך כשם שספרים המונחים בביזיון על הרצפה זה דבר שיש לתקנו, כך גם אדם שלא זכה עדיין לכבד את התורה ולשמור ולקיים את דבריה, התורה חשה מזולזלת ולכן התורה באה להראות לך חלום נבואי זה, כדי שתחוסי עליה ותכבדי אותה, אילו החלום לא היה מתגשם לא היה החלום מעורר אותך למחשבה.

כדאי לך מאוד להתייחס לחלום הזה, הקב"ה קורא לך להתקרב איליו, וראי כמה ה` משקיע בכך שתתקרבי איליו, וחבל לפספס את ההזמנה.

הרבה הצלחה - בנימין שמואלי