חלום שאני נמצא בין שמים לארץ

  • ט' שבט התשפ"א

שאלה

חלמתי 3 פעמים בשלוש לילות שונים שאני עף באוויר גבוה גבוה וכבר בפעם הראשונה בדקתי בספרים וראיתי בן איש חי שאומר שמי שחולם שנמצא בין שמים לארץ מרמזים לו מן שמיא ללכת לעשות תיקון להוצאת זרע לבטלה ואני לא יודע מה זה אומר משום שכרגע אני סבור שמשמים רוצים שאתעסק בעשה טוב ולא בתיקונים שיכולים להחזיר את האדם למצב הקודם רק ע"י המחשבות סביב נושא זה וכל זה משום שכרגע עיקר מלחמתי זה ע"י לא לחשוב כלל על נושא זה אשמח אם תעבירו לצדיק שמתעסק בחלומות שיורה לי מה לעשות? אם אפשר להחזיר תשובה למייל תודה

תשובה

שלום רב,

אכן כך מבואר בשו"ת תורה לשמה (סימן תסד).

אל תתעסק בזה, רק תוסיף בלימוד התורה יותר ממה שהיית רגיל עד עכשיו, שזהו התיקון לכל הפגמים.

ראה https://www.hidabroot.org/question/256810

בברכה,

הלל מאירס