שאל את הרב - כללי

האם זה נכון שישנם רוחות בבית סביב תינוק שנולד?

  • ד' שבט התשפ"א

שאלה

שלום רב,
לאחרונה יש בי חששות על ביתי הפעוטה שישנה לבדה בחדר. אני רוצה להקריא תפילה שתשמור עליה. איזו תפילה עליי להקריא וכיצד אני מכוונת אותה אליה? להקריא את אותה תפילה שוב כשאני הולכת לישון??

שאלה נוספת בבקשה, אני לקראת לידה, האם זה נכון שישנם רוחות או מלאכים בבית סביב תינוק שרק נולד?

תודה רבה רבה

תשובה

שלום רב,

1. תוכלי לקרוא בחדר של בתך שתחיה מזמור צ"א בתהילים, הוא מסוגל להגן מכל מיני מזיקים שפוגעים בבני אדם כמבואר במסכת שבועות (דף טו עמוד ב) וברש"י שם.

2. אין משהו מיוחד.

בשעה טובה,

הלל מאירס