שינוי שםL

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה. שמי גלית ולפני שבע שנים בגלל מס` סיבות הומלץ לי ע"י רב מוסמך לשינוי שמות להוסיף את השם חן. מאז הכל נהיה חסום יותר וקשה מאוד. הייתי רוצה להתייעץ בקשר להסרת השם חן ואם נדרש להוסיף שם במקום. מה עליי לעשות ואם מי אני יכולה להתייעץ בנושא. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למי שמתמחה בנושא שמות. זה נורא דחוף לי. תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

אמליץ לך לפנות לרב מרדכי אליהו, לשכת הרב מרדכי אליהו בטל מס. 02 - 6521195 02 - 6536842 ולהזמין פגישה עם הרב. או להרב דוד בצרי טלפון: 02-5376818

בהצלחה - בנימין שמואלי